Persoon met arm vast in punt van hek op Drafbaan Stadspark

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

Hulpdiensten moesten zondag in het begin van de avond in actie komen op de Drafbaan in het Stadspark. Een persoon was met zijn arm vast komen te zitten in een punt van een hek dat rond het terrein staat.

De melding van het ongeluk kwam rond 18.05 uur binnen waarop de hulpdiensten massaal uitrukten. Behalve een tankautospuit en de grote hulpverleningswagen van de brandweer kwamen ook twee ambulances, de traumahelikopter en verschillende politiewagens ter plaatse. “Het verhaal gaat dat een persoon ten val is gekomen, en daarbij met zijn arm op het hek terecht is gekomen”, vertelt nieuwsfotograaf Rick ten Cate. “Daarbij is deze persoon vast komen te zitten.”

De hulpdiensten hebben de persoon bevrijd. Daarvoor werd er redgereedschap gebruikt waarmee het hek uit elkaar werd gehaald. De persoon is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Op de Drafbaan waren zondag veel mensen aanwezig vanwege het evenement F_AKE | THE NEXT STEP dat op het terrein werd gehouden.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl