Lycurgus kan competitie niet beginnen door tekort aan personeel

sport
Foto via Lycurgus

Volleybalclub Lycurgus zou komende zaterdag haar eerste competitieduel van het seizoen spelen. De club ziet zich echter genoodzaakt het thuisduel tegen Simplex SSS uit Barneveld met bijna vier weken uit te stellen door problemen met de personele bezetting.

Volgens Lycurgus is er, ondanks ‘grondig zoeken en puzzelen’, niet genoeg personeel voor de beveiliging, de catering en het entertainment. De club ging daarop in gesprek met de volleybalbond. Simplex SSS reist nu op 23 oktober af naar het Alfa-college Sportcentrum om de wedstrijd in te halen.

Gevolg is dat de ploeg van coach Arjan Taaij de competitie nu een week later begint dan gepland. Op zaterdag 8 oktober speelt Lycurgus een uitwedstrijd tegen Sliedrecht Sport. De eerste thuiswedstrijd van het seizoen vindt de week erop plaats (15 oktober) tegen Active Living Orion.