Komende zaterdag fietsend puzzelen langs bouwlocaties Ring-Zuid

nieuws

In het kader van de landelijke Burendag organiseert Aanpak Ring-Zuid komende zaterdag een fietspuzzeltocht langs de bouw van de nieuwe zuidelijke ringweg.

Paviljoen Ring-Zuid is de startlocatie van de fietspuzzeltocht langs de uitkijkpunten en diverse bouwlocaties. Langs de route hangen diverse letters die samen een woord vormen. De oplossing van de puzzel kunnen mensen inleveren bij het Paviljoen.

Raad jij het goede woord tijdens de puzzeltocht? Dan maak je kans op een diner voor twee personen bij het Leonardo Hotel Groningen. Daar dineer je dan met uitzicht op het Vrijheidsplein, één van de plekken waar Aanpak Ring-Zuid hard aan het werk is.

Naast het bezoeken van het paviljoen en de fietspuzzeltocht kunnen kinderen bij de Keet van Cees hun kunsten tonen bij het beschilderen van happy stones.