Getuigen gezocht van mishandeling na concert Guns N’ Roses

nieuws
Foto: Google Maps

De politie zoekt getuigen van een mishandeling die plaatsvond op donderdagavond 23 juni aan de Laan Corpus den Hoorn. Daarbij raakten drie personen gewond.

De mishandeling vond plaats na afloop van het concert van de band Guns N’ Roses in het Stadspark. Tussen 23.00 en 00.00 uur raakte een groep mensen slaags aan de Laan Corpus den Hoorn, ter hoogte van de sportvelden. Daarbij liepen drie mensen verwondingen op. Het gaat om een 49-jarige en een 22-jarige man uit de gemeente Stadskanaal en een 25-jarige vrouw uit de gemeente Smallingerland. Zij moesten zich in het ziekenhuis laten behandelen.

Omdat het ten tijde van de mishandeling in de omgeving druk was, moeten er mensen zijn die hiervan getuige zijn geweest en nog niet met de politie gesproken hebben. De politie komt graag met hen in contact. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel: