Eerste tickets voor Rammstein in Stadspark zijn binnen bij fans

nieuws
Foto: Dennis Radaelli via WikiMedia Commons (CC 4.0 SA)

Hoewel het gros van de toegangskaartjes voor het concert van Rammstein in het Stadspark pas donderdag in de verkoop gaan, heeft een kleine groep fans al kaartjes voor het optreden van de Duitse rockband. Wie lid wordt van fanclub van Rammstein, kan nu al kaartjes bestellen.

Een klein deel van de toegangskaarten voor het concert zijn gereserveerd voor leden van de fanclub. Voor 25 euro kan iedereen een jaar lid worden van deze fanclub en daardoor eerder toegang krijgen tot toegangskaarten.

De kaarten, die de band zelf reserveert voor de fans, zullen naar alle waarschijnlijkheid snel weg zijn. De rest van de kaarten gaan donderdagochtend vanaf 10.00 uur in de openbare verkoop via deze website.

Organisator Green House Talent maakte afgelopen donderdag bekend dat de Duitse rock-/metalformatie naar het Stadspark komt voor een concert. Via sociale media laten de eerste fans weten dat ze er op 6 juli volgend jaar bij zijn.