Donar veilt printer met print voor goed doel

nieuws
Foto via Donar

Normaal gesproken veilen sportclubs shirtjes, voetbalschoenen of merchandise voor het goede doel. Maar een printer? Dat zie je niet vaak terug op veilingen voor goede doelen. Basketbalclub Donar uit Groningen doet het wel, maar niet zomaar een printer.

De basketbalclub veilt vanaf vandaag een gepersonaliseerde printer, die de club vanaf het seizoen 2017-2018 tot en met 2021-2022 heeft gebruikt. Op de voorzijde van de printer staat een groot logo van Donar. De club prijst het apparaat echter niet aan vanwege de grote, blauwe dubbele adelaar op de voorkant, maar met de specificaties van de printer. Zaken als “uitzonderlijke beeldkwaliteit” en ’tot 25 pagina’s per minuut’ moeten de potentiële hoogste bieder overtuigen.

De fan die het grootste bedrag op tafel legt en binnen 30 kilometer van de stad woont, krijgt de printer gratis geïnstalleerd op de begane grond.

De opbrengst van de printer (de club hoopt op minimaal 2.950 euro) gaat naar het Donarfonds, waarmee de club projecten ondersteunt die kinderen meer laat bewegen. Het Donarfonds helpt bij het organiseren van activiteiten in wijken en bij verenigingen in Stad en Ommeland.

Meebieden op de printer kan via Marktplaats. Ten tijde van schrijven moet de aspirant-koper een bedrag van 450 euro overbieden.