Dakloze man uit Utrecht met celstraf tegoed aangehouden in Indische Buurt

nieuws
Foto: Wijkagent Siard Heidanus via Twitter (@WA_Korrewegwijk)

In een onbewoonde woning in de Indische Buurt hebben agenten donderdag een dakloze man uit Utrecht aangehouden.

Volgens wijkagent Siard Heidanus werd de woning officieel bewoond door een vrouw, die op dit moment verblijft in een psychiatrisch ziekenhuis. Daar waren de buren van op de hoogte, maar toch kwam er lawaai uit het huis. De buren alarmeerden daarop de politie.

Agenten troffen in de woning een man aan, die de woning gebruikte als verblijfplaats. Het bleek te gaan om een man zonder vaste woon- of verblijfplaats uit Utrecht. Na onderzoek bleek dat de Utrechter nog een celstraf van 51 dagen tegoed had. Daarop werd de man direct ingerekend en ingesloten.