Test en vaccinatielocaties Stad vanaf donderdag eerder dicht vanwege hitte

nieuws
Foto: Joris van Tweel

De corona test- en vaccinatielocaties van de GGD in Groningen sluiten van donderdag tot en met zondag eerder hun deuren vanwege de verwachte hitte.

De vaccinatielocatie aan de Oslosweg sluit donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 13.00 uur. De testlocatie aan de Europaweg gaat om twaalf uur al dicht tijdens de vier hete dagen. Iedereen, die op deze middagen afspraken heeft, wordt gebeld om de afspraak te verzetten naar een ander moment.

De locaties gaan eerder dicht, zodat bezoekers niet van en naar de testlocaties hoeven te reizen op het heetste moment van de dag. De Coronalijn, waar mensen vragen kunnen stellen over coronagerelateerde gezondheidsklachten en de situatie rond het virus in de provincie, blijft wel gewoon bereikbaar.

Deel dit artikel: