Politie op zoek naar 18-jarige man, Burgernetactie gestart

nieuws
Foto: Andries Oord

De politie is zaterdagavond in de omgeving van de Edelsteenlaan in de wijk Vinkhuizen op zoek naar een 18-jarige man. Bij de zoekactie is de hulp van het publiek ingeroepen door middel van een Burgernetactie.

De Burgernetactie werd rond 19.50 uur gestart. “Wij zoeken een blanke jongen die 18 jaar oud is”, vertelt de politie. “Hij is 1.85 meter lang en heeft donkerbruin kort haar. Hij draagt een lichte spijkerbroek, een zwarte wollen trui en heeft witte sportschoenen aan. Ook is hij in het bezit van een rugzak.”

Mensen die de man gezien hebben, of weten waar hij op dit moment verblijft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op alarmnummer 112. Waarom de man precies gezocht wordt is onbekend.

Update 20.30 uur:
De politie laat rond 20.30 uur weten dat de man nog niet is aangetroffen. De Burgernetactie wordt beëindigd maar mensen wordt wel gevraagd om uit te blijven kijken.