Doorrijder na ongeluk op oprit noordelijke ringweg

nieuws
Foto: Andries Oord

Bij een verkeersongeluk woensdagmiddag op de oprit van de noordelijke ringweg is één van de partijen doorgereden. Dat meldt de politie op sociale media.

Het ongeluk vond plaats rond 14.30 uur. Een automobilist wilde vanaf de Bedumerweg de noordelijke ringweg oprijden. Op de oprit kwam de bestuurder in botsing met een andere personenauto. Deze automobilist reed na de aanrijding door. “Een bergingsbedrijf was snel ter plaatse om het voertuig van de weg te halen”, schrijft de politie. “Wij hebben de bestuurder van alle informatie voorzien zodat deze het verder af kan handelen. Ook hebben wij de situatie vastgelegd.”

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De personenauto is door het bergingsbedrijf weggesleept.

Deel dit artikel: