Circus Saurus brengt vanaf vrijdag levensechte dino naar Reitdiephaven

Er strijkt weer een circus neer bij de Reitdiephaven. Tijgers, kamelen en olifanten zijn al enige tijd verdwenen uit de Nederlandse circussen, maar bezoekers kunnen vanaf aanstaande vrijdag wel een levensechte T-Rex ontmoeten in en rond de grote circustent.

De grote circustent wordt de komende dagen opgebouwd op het grasveld naast de speeltuin aan de Reitdiephaven en Hoogeweg. Vanaf vrijdagavond neemt Circus Saurus bezoekers in een ruim anderhalf uur durende show mee op een spannende reis door de jungle. Naast de levensechte T-Rex dinosaurus bevat de show ook  alle klassieke circuselementen: jongleurs, acrobaten, messenwerpers, vuurspuwers en clowns. Naast de ‘dino’s’ treden ook paarden, mini-koeien en lama’s op tijdens de show.

Vrijdagavond om 19.00 uur is het eerste optreden. Daarna zijn er show op de volgende tijdstippen:

  • Zaterdag 20 augustus om 15:00 en 19:00 uur
  • Zondag 21 augustus om 11:00 uur
  • Woensdag 24 augustus om 16:30 uur
  • Donderdag 25 augustus 16:30
  • Vrijdag 26 augustus om 19:00 uur
  • Zaterdag 27 augustus om 15:00 en 19:00 uur
  • Zondag 28 augustus om 11:00 uur.

Kaarten zijn te koop aan de kassa.