Brandweer laat brandende container in Beijum vol water lopen

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Aan de Stoepemaheerd in de wijk Beijum heeft woensdagmiddag brand gewoed in een container. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

De melding van de brand kwam rond 15.50 uur binnen bij de hulpdiensten die daarop een tankautospuit ter plaatse stuurden. “De brand werd ontdekt door medewerkers van een kapperszaak”, vertelt Wind. “Zij zagen de container roken en hebben de brandweer gebeld. Brandweerlieden hebben de container vol met water laten lopen om daarmee de vuurhaard onder controle te krijgen. Daarvoor werd er gebruik gemaakt van een straal lagedruk.”

Bij de brand kwam flink wat rookontwikkeling vrij. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl