Weet je niet waar je dit jaar naar toe moet op Noorderzon? Stuur een Appje of ga naar De Winkel

nieuws
Soon Circus Company - Foto: Glasses 'n Beard

Mensen die niet weten waar ze voor moeten kiezen binnen het grote programma van Noorderzon, staan er dit jaar niet alleen voor. Mensen kunnen voor advies een Appje sturen naar een speciaal telefoonnummer, of langsgaan bij De Winkel op de hoek van de Kruissingel en de Kerklaan in het Noorderplantsoen.

Voor iedereen die hulp nodig heeft met het kiezen van voorstellingen, tips of advies over het programma nodig
heeft, is er het WhatsApp-nummer. Stuur Noorderzon een berichtje door 06 19636346 aan je contacten toe te
voegen en een nieuw gesprek te starten. Daarnaast is Noorderzon ook bereikbaar voor tips via Instagram, Facebook
Messenger of Twitter.

Bellen of sociale media zijn niet de enige opties voor advies. Op de hoek van de Kruissingel en de Kerklaan in het Noorderplantsoen staat dit jaar De Winkel: de plek voor tickets, info en merchandise. Goed geïnformeerde kaartverkopers staan hier klaar met informatie, merchandise en kaarten voor het programma.

Noorderzon vindt over drie weken plaats, van donderdag 18 t/m zondag 28 augustus.