Verkeersongeluk op Driebondsweg leidt tot vertraging

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Een kop-staart botsing heeft maandag aan het einde van de middag voor enige verkeershinder gezorgd op de Driebondsweg. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur. “Door nog onbekende oorzaak ontstond er een botsing waarbij de bestuurder van een bestelbusje op zijn voorganger botste”, vertelt Wind. “Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ambulancepersoneel heeft de betrokkenen gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.”

Vanwege het ongeluk was één rijbaan deels afgesloten, wat voor een flinke vertraging zorgde voor het verkeer dat in de richting van Harkstede reed. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Rieks Oijnhausen
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: