Stomerij aan Westersingel korte tijd ontruimd vanwege gaslucht

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Een stomerij aan de Westersingel in Stad is zaterdagmiddag korte tijd ontruimd geweest vanwege een gaslucht. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

De melding van een gaslekkage kwam rond 15.30 uur bij de hulpdiensten binnen waarop een tankautospuit ter plaatse werd gestuurd. “De bezoekers en personeel stonden al buiten toen de brandweer arriveerde”, vertelt Wind. “Brandweerlieden hebben in het pand onderzoek gedaan. Hierbij zijn er verschillende metingen verricht. Van een gaslekkage bleek uiteindelijk geen sprake te zijn, waarop het pand al snel weer werd vrijgegeven.” Waar de vreemde lucht wel door werd veroorzaakt is onbekend.

Behalve de brandweer was ook de politie aanwezig. “Terwijl de brandweer bezig was met haar onderzoek zagen agenten een man langsfietsen die een telefoon in zijn hand had. Deze persoon kreeg daarvoor een bekeuring.”

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: