Spijkerman “Stad Groningen moet een waterpoloteam op eerste divisie niveau hebben”

sport

Coach Sven Spijkerman werd dit seizoen met de heren van TriVia kampioen van de 3e divisie, promoveert naar de 2e, maar spreekt nu al de ambitie uit naar de 1e divisie te willen. Dat deed hij zondag in OOG Sport.

Spijkerman werd dit seizoen ongeslagen kampioen met de heren van de club, maar dat was in de derde divisie. Dat was al onverwacht, omdat dit jaar gezien werd als een overgang naar een nieuwe jonge lichting. Komend seizoen zijn de Groningers eerst actief in de tweede divisie.

OOG Sport werd zondag vanuit het Forum uitgezonden, omdat dit de laatste aflevering van dit sportseizoen was. In het programma schoven acht verschillende sportgasten aan en hieronder is het volledige interview met Spijkerman te beluisteren.