Scooterrijder gewond bij verkeersongeluk Veenweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Veenweg in de wijk Corpus den Hoorn is dinsdagavond een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 21.50 uur. “De bestuurder van een personenauto wilde een oprit verlaten maar zag daarbij de scooterrijder over het hoofd”, vertelt Ten Cate. “Een aanrijding was het gevolg, waarbij de scooterrijder ten val kwam.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Buurtbewoners en agenten hebben eerste hulp verleend, al vrij snel daarna waren ook ambulanciers ter plaatse. Zij hebben het slachtoffer gestabiliseerd, daarna is de persoon met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Deel dit artikel: