Kaartverkoop Noorderzon maandagmiddag van start

nieuws
Foto: Niels Knelis Meijer

Vanaf maandagmiddag 12.00 uur gaat de kaartverkoop voor vrijwel het gehele programma van de 32ste editie van Noorderzon van start.

Alle kaarten, behalve die voor het internationale hoofdprogramma en kleine voorstellingen op het festivalterrein gaan vandaag in de verkoop. De kaarten voor het internationale hoofdprogramma zijn al een maand verkrijgbaar. Voor de eerder genoemde kleinere voorstellingen kunnen kaarten ‘aan de deur’ gekocht worden.

Het kunst- en cultuurfestival Noorderzon ziet er dit jaar misschien iets anders uit dan voor corona. Het hoofdpodium aan het water is verdwenen en ook de Romeo Tent en de containers langs de Leliesingel komen niet terug. Daarvoor in de plaats staat er wel een nieuw muziekpodium op het festivalterrein. Wel vertrouwd is het grote scala aan Groningse, Nederlandse en internationale acts. Een volledig overzicht is hier te vinden.

De 32e editie van het festival vindt plaats van 18 t/m 28 augustus 2022. Kaarten kopen kan hier.