Aangepaste dienstregeling richting Delfzijl en Roodeschool vanwege werkzaamheden

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Treinreizigers tussen Groningen en Delfzijl en tussen Groningen en Roodeschool moeten dinsdag rekening houden met extra reistijd. Vanwege werkzaamheden vervallen in de vroege ochtend enkele ritten.

Vanwege de werkzaamheden wordt een andere dienstregeling gereden. Op het traject van Groningen naar Roodeschool vervalt de rit van 05.10 uur. De rit van 05.22 vanuit Groningen vertrekt later, om 05.35 uur. De trein van 05.57 uur vanuit Roodeschool naar Groningen vertrekt niet vanuit Roodeschool maar vanuit Uithuizermeeden, en wel om 06.01 uur. Reizigers met als eindbestemming Roodeschool kunnen gebruik maken van de trein die vertrekt om 05.35 uur uit Groningen. De eerste trein vanuit Roodeschool richting Groningen vertrekt om 06.27 uur.

Tussen Groningen en Delfzijl komt de rit van 05.18 uur vanuit Groningen te vervallen. Reizigers met de eindbestemming Delfzijl kunnen gebruik maken van de eerstvolgende trein.