Wovar maakt doorstart in nieuw pand

De medewerkers van schroeven en ijzerwarenwinkel Wovar zijn weer druk aan het werk. Het oude pand was zaterdag 11 juni volledig afgebrand. Een paar dagen na de brand kon het bedrijf verhuizen naar het nieuwe pand aan de Narvikweg.

Directeur Jesse Keizer is niet bij de pakken neer gaan zitten. ”We waren in het begin wel even van slag, maar door van slag te zijn kun je je bedrijf niet heropbouwen”, vindt Keizer.

Het bedrijf is weer open, maar het kan nog niet op volle toeren draaien. Omdat het nieuwe pand wat kleiner is kunnen alleen de belangrijkste producten worden verkocht. Keizer hoopt het omzetniveau zo snel mogelijk weer naar honderd procent te brengen.

Jesse kijkt positief naar de toekomst: ”Als ik kijk hoe we het nu hebben opgepakt en het hebben omgezet naar mogelijkheden, dan denk ik wel dat we een hele sterke organisatie zijn die een goede toekomst tegemoet gaat.”

 

Deel dit artikel: