TakeRoot maakt nieuwe namen bekend: “Watchhouse, The Sadies en Neal Francis”

nieuws
Een optreden van The Sadies op het Burlington's Sound of Music Festival Festival in 2011. Eerder dit jaar overleed zanger Dallas Good. Ondanks dat heeft de band besloten door te gaan met muziek maken. Foto: Tabercil - Own work

De organisatie van het TakeRoot-festival heeft opnieuw een selectie artiesten bekendgemaakt die in november in De Oosterpoort gaan optreden.

Het gaat om de artiesten Watchhouse, The Sadies, Neil Francis, Mary Gauthier, The Hanging Stars, Joshua Hedley, Jeffrey Foucault en Hollis Brown. Twee maanden geleden werd al bekend gemaakt dat Gregory Alan Isakov, Band of Horses en Courtney Barnett komende herfst optreden tijdens de 24ste editie van TakeRoot.

TakeRoot wordt sinds 1998 gehouden en laat artiesten horen uit Noord-Amerika, de bakermat van blues, country, folk, soul en rock. Door de jaren heen is het festival voor veel Amerikaanse artiesten de poort naar Europa geworden. Ook is het voor muziekprogrammeurs een plek geworden om nieuwe namen te ontdekken. Meer informatie over het festival vind je hier.

Deel dit artikel: