Rooftop Sessions op dak Forum houdt Groningen wakker: “Dit is echt bizar”

nieuws
Foto Kimberly Blaak Forum Groningen

De Rooftop Sessions die zaterdagavond op het dak van Forum Groningen gehouden worden, zorgen voor veel geluidsoverlast. Op sociale media wordt er veel geklaagd.

“Ik dacht even dat mijn buren een dj hadden ingehuurd, het geluid en de bas dreunde keihard door mijn slaapkamer”, schrijft Jason. “Maar wat blijkt, een feest op het dak van Forum Groningen is de oorzaak, terwijl ik op een kilometer afstand woon.” Erik: “Ik gun iedereen een leuk feestje, maar de geluidsoverlast ten gevolge van de Rooftop Sessions op Forum Groningen is echt bizar. Hopelijk is dit de eerste en de laatste keer.”

De Rooftop Sessions begonnen zaterdagmiddag rond 16.00 uur en duurden tot rond 01.00 uur. Op het programma stonden onder andere optredens van Lövestad, Kraak & Smaak en Moods. Wout schrijft op Twitter dat hij de politie heeft gebeld: “De politie is hier ook langs geweest. De agenten bevestigen dat het een enorme herrie is, maar ze kunnen niets doen, want kennelijk vindt de gemeente Groningen dit goed. Alsof er geen overdekte feestlocaties zijn te vinden.”