Feest op basisschool de Wissel in Haren

Op basisschool de Wissel in Haren is het vandaag feest. Onder het thema “samen op de wereld” vieren ze hier alvast het einde van het schooljaar. De leerlingen kregen een muziekworkshop en konden daarnaast op het schoolplein kiezen uit verschillende leuke activiteiten. 

De dag begon voor de leerlingen van de Wissel met een muziekworkshop, hier leerden ze verschillende muziekinstrumenten spelen. Nadat alle groepen klaar waren met de workshops gaven ze een eindvoorstelling, hier kwam alles in terug wat ze die dag hadden geleerd. Vervolgens mochten de leerlingen naar buiten, hier konden ze kiezen uit verschillende activiteiten.

De school was blij dat ze na corona weer iets konden organiseren voor de kinderen. Omdat er tijdens corona niks georganiseerd kon worden heeft de school dit jaar extra groot uitgepakt.