Theehuis weer open na herstel stormschade

Het theehuis van stichting Werken Metzorg opent morgen weer de deuren. Door een storm was het dak van het theehuis er af gevlogen en dit zorgde voor ernstige waterschade. De afgelopen twee jaar hebben vrijwilligers er hard aan gewerkt om alles te herstellen. 

Het theehuis bevindt zich aan de Winsumerweg, net buiten de Stad. De afgelopen twee jaar is er druk gewerkt door de vrijwilligers van Werken Metzorg om het theehuis in ere te herstellen. De herstelwerkzaamheden bestonden onder andere uit het herstellen van het dak, het plafond en het leggen van een nieuwe vloer. De vrijwilligers geven aan erg trots te zijn op het eindresultaat.

Iedereen die zin heeft in een kopje thee kan vanaf zaterdag weer langs komen, want dan is de officiële heropening. Iedereen kan een rondleiding krijgen over het terrein en een hapje mee-eten tijdens een barbecue.