Stem vandaag nog op Rick van der Velde en maak hem Omroepvrijwilliger van het Jaar

nieuws
Rick van der Velde

Na vandaag is het twee dagen duimen draaien voor presentator, producer en redacteur Rick van der Velde van OOG Radio. De stembus voor de verkiezing voor de Omroepvrijwilliger van het Jaar sluit aan het einde van deze dinsdag. Donderdag weet Van der Velde of hij één van de vijf genomineerden is die doorgaat voor de prijs.

OOG nomineerde Van der Velde voor de prijs, omdat hij zich al tien jaar met hart en ziel vrijwillig inzet voor de omroep. Naast presentator, producer en redacteur de OOG Ochtendshow maakt Van der Velde op vrijdagavond het programma ‘Pump Up The Radio’ (met Annemieke Wellin) en zoekt de lokale muziek uit voor OOG Radio. Daarnaast helpt Rick mee om de locatie-uitzendingen te produceren.

Rick hoopt op de winst, maar is ook erg trots op zijn nominatie. Stemmen op Van der Velde kan nog tot dinsdagavond, via de website omroepvrijwilligervanhetjaar.nl.