Stadsdichter Myron Hamming tekent contract: ‘Een droom die uitkomt!’

Goed nieuws voor onze stadsdichter Myron Hamming. Afgelopen maandag tekende hij zijn eerste contract bij uitgeverij Ambo Anthos om onder hun vlag zijn debuutbundel te publiceren. Voor Myron een droom die uitkomt. 

‘Een paar jaar geleden heb ik op klein stukje papier opgeschreven dat ik uiteindelijk bij Ambo Anthos terecht wil komen. Ik had eigenlijk in m’n hoofd dat dit zou gebeuren als ik 35 ben. Ik ben nu 27 dus echt een hele mooie eer. Ik ben er heel blij mee!’ vertelt een enthousiaste Hamming. Ambo Anthos is onder andere de uitgever van boeken van Pepijn Lanen, Simone van der Vlugt en Akwasi.

Debuutbundel

Binnen een jaar wil Myron zijn debuutbundel af hebben: ‘Ik heb nog een boel te schrijven maar ik heb ook al zeker wat liggen. Ik ben nu bezig met het maken van een creatief concept. Hierin omschrijf ik wat mijn bundel precies moet gaan uitstralen.’ Myron schrijft het liefst over dromen en doelen. Het beste uit jezelf halen is dan ook voor Myron een belangrijke boodschap.