Stadjer laat overwinningstattoo Feyenoord staan ‘met grappige aanpassing’

nieuws
Foto: Engin Akyurt via Pixabay

De 48-jarige Edwin Cusiel reed eerder deze week 2,5 uur naar Rotterdam. Nog voordat de finale van de Conference Leauge woensdagavond werd gespeeld, ging de Groninger in op een winactie van een tattooshop en liet zijn been decoreren met de tekst ‘Feyenoord Winner Conference League 2022’. Donderdagochtend heerst er echter geen spijt bij de Stadjer, zo laat hij weten aan het Algemeen Dagblad.

Volgens de Stadjer kijkt hij na een ‘klotenacht’ (Feyenoord verloor de finale met 1-0 van AS Roma) niet met weemoed naar zijn been. “Ik vind het geen probleem om herinnerd te worden aan dit moment. Feyenoord is een ziekte, een verslaving. Deze tatoeage hoort daar gewoon bij”, vertelt de Stadjer aan het AD.

Cusiel stelt dat de tattoo zelfs een uitbreiding krijgt. Ook de cup wordt nog toegevoegd aan de permanente herinnering aan woensdagavond. Maar de datum ondergaat misschien nog wel een metamorfose: “Ik denk wel aan een grappige aanpassing, bijvoorbeeld een pleister half over de tekst.”

Het hele interview met Cusiel en zijn Twentse collega-Feyenoordfan  Priscilla Gerritsma is te lezen op de website van het Algemeen Dagblad.