Piccardthoftunnel vanaf 16 mei twee maanden dicht

nieuws

De Piccardthoftunnel tussen het Stadspark en het volkstuincomplex Piccardthof is van maandag 16 mei tot en met vrijdag 8 juli afgesloten. Dit vanwege de werkzaamheden voor ring zuid.

De tunnel voor fietsers en voetgangers wordt gerenoveerd en verbreed. Dat is nodig omdat de zuidelijke ringweg tussen het Vrijheidsplein en Hoogkerk ook verbreed wordt. De tunnel moet tijdens de werkzaamheden dicht. Ook tussen maandag 29 augustus en vrijdag 4 november moet de tunnel dicht. In de zomervakantie is de Piccardthoftunnel dus open.

Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn en de onderdoorgang bij Hoogkerk. Bij de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn worden op de meest drukke momenten verkeersregelaars ingezet, die fietsers helpen bij het oversteken van de op- en afrit.

Deel dit artikel: