Persoon ernstig gewond bij steekpartij in Pluimerstraat, politie doet onderzoek

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een steekpartij in de Pluimerstraat is woensdag aan het einde van de avond een persoon ernstig gewond geraakt. Volgens een nieuwsfotograaf is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De melding van een steekpartij kwam rond 23.30 uur bij de hulpdiensten binnen. “Er werd een persoon ernstig gewond aangetroffen op straat”, vertelt een politiewoordvoerder. “De Pluimerstraat, tussen de Nieuweweg en het Schuitendiep, is afgezet vanwege het onderzoek naar de toedracht dat direct is opgestart.”

“Gestoken in hoofd en bovenlichaam”
Fotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl vertelt dat ambulancepersoneel het slachtoffer gestabiliseerd heeft. “De bemanning van de eerste ambulance kreeg daarbij hulp van medisch personeel van een tweede ziekenwagen. Volgens een agent ter plaatse is het slachtoffer in het hoofd en in het bovenlichaam gestoken. Ook het Mobiel Medisch Team, het MMT, kwam ter plaatse, maar terwijl zij arriveerden reed de ambulance net met loeiende sirenes richting het ziekenhuis.”

Getuigen
Mensen die iets gezien hebben, of die meer informatie hebben over deze zaak, kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44. Ook komt de politie graag in bezit van camerabeelden die gemaakt zijn door beveiligingscamera’s die in, of in de buurt, van de Pluimerstraat hangen.

Later meer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: