Nieuwbouw iederz heeft hoogste punt bereikt

nieuws
Foto: Henk Tammens

De nieuwbouw van iederz, het werk-leerbedrijf van de gemeente Groningen, heeft donderdag het hoogste punt bereikt. Wethouder Carine Bloemhoff dankte in een speech de bouwers van BAM.

De bouw van het nieuwe pand van iederz, aan de Silkeborgweg, ligt op schema. Momenteel is iederz nog gehuisvest op meerdere locaties. Het gaat om de Hooghoudtstraat, Van der Hoopstraat en Peizerweg. Met de nieuwbouw komt het hele bedrijf onder één dak. De echte verhuizing begint vanaf 1 februari volgend jaar.

“In de nieuwbouw is ruimte voor de ambitie van iederz om zich te ontwikkelen van een organisatie met alleen beschutte werkplekken tot een leer-werkorganisatie,” zegt wethouder Carine Bloemhoff. “Het nieuwe onderkomen krijgt een moderne uitstraling en wordt een toegankelijk gebouw waar medewerkers trots op kunnen zijn.”