Kraantje Pappie zet vrachtwagen op Grote Markt voor video-opnames

nieuws
Foto: Matisse Reynders

Aan het einde van de maandagochtend verscheen uit het niets een grote vrachtwagen op de Grote Markt. Enige tijd later sprong Kraantje Pappie uit de ‘Craney’-truck en klom boven op de aanhanger om een videoclip op te nemen.

De rapper en presentator uit de Stad koos voor de opnames het stilste moment op het marktplein: de maandagochtend. Rond het spontane ‘concert’ stonden dan ook maar een veertigtal mensen.

Foto: Matisse Reynders

De rapper en de crew wilden niet veel kwijt over waar de opnames voor waren, maar de ‘Craney’ deelde later via Instagram dat hij ‘weer wat geks had gemaakt’ met videoproducent Space Cadet Pat (Patrick Jansen) uit Amsterdam.

Bericht op Instagram-pagina Kraantje Pappie