Kennis maken met lokale partijen in Het Dok: “We willen weten wat er speelt en leeft”

nieuws
Wijkcentrum Het Dok in Lewenborg. Foto: google maps

De fracties van Groninger Belang en Stadspartij 100% voor Groningen zijn maandagavond aanwezig in Het Dok in Lewenborg om met bewoners in gesprek te gaan over wat er bij hen in de wijk leeft en speelt.

De twee partijen willen de komende periode met enige regelmaat openbare bijeenkomsten organiseren om de inwoners te leren kennen, maar ook om op een laagdrempelige manier een avond te organiseren waarbij mensen aan kunnen geven waar ze mee zitten. De aftrap van het project vindt plaats in Lewenborg. “Wij willen graag in gesprek blijven met onze inwoners over hun wijk, ook als er geen verkiezingen zijn”, vertelt fractievoorzitter Amrut Sijbolts van Stadspartij 100% voor Groningen.

Bram Schmaal van Groninger Belang: “Onze partij is een partij die bestaat uit negen lokale partijen in de provincie Groningen. Wij sluiten ons graag aan bij het idee van de Stadspartij 100% voor Groningen om vaker onze inwoners te ontmoeten.” De beide partijen benadrukken dat iedereen welkom is, en dat je niet op voorhand van alles hoeft te weten over de politiek. De avond in het wijkcentrum begint maandag om 20.00 uur.

Deel dit artikel: