FC Groningen haalt onrendabel restaurant weg uit TopsportZorgCentrum

nieuws
Foto Andor Heij. Topsportzorgcentrum avond.

Op 1 juni blijven de deuren van restaurant 2 Corpus in het TopsportZorgCentrum op Sportpark Corpus den Hoorn gesloten. FC Groningen neemt de pacht van het onrendabele restaurant over en gaat er onder meer een spelershome en een ontvangstruimte van maken.

Volgens FC Groningen bleek het exploiteren van een restaurant in het TopsportZorgcentrum, wat nu vier jaar open is, niet rendabel. FC Groningen neemt de pacht van de ruimte over en gaat het ‘multifunctioneel’ inrichten. In de ruimte van het restaurant komen onder meer spelershome en een ontvangstruimte, die gebruikt gaat worden op wedstrijddagen van opleidingsteams.

Kok Niels Douma hoeft niet bang te zijn dat hij zijn baan verliest, want FC Groningen neemt zijn contract over van Tweetal Belevingscatering. Hij gaat de maaltijden verzorgen voor spelers en staf van de eerste selectie en FC Groningen onder-21.