Man loopt ernstig hoofdletsel op tijdens ‘Helden van Oranje’; politie zoekt getuigen en camerabeelden

nieuws
Foto via 112 Groningen

In de feesttent van “De Helden van Oranje”, het grote Koningsnacht-feest in het Stadspark, is een man zwaar mishandeld tijdens een vechtpartij. De politie is een onderzoek gestart en zoekt naar getuigen van de vechtpartij, waarbij het slachtoffer ernstig hoofdletsel opliep.

De vechtpartij in de feesttent begon volgens de politie rond 00.30 uur in de nacht van dinsdag op woensdag. Het slachtoffer kwam per ongeluk tussen de twee vechtende partijen in te staan. Vervolgens kreeg hij  van een onbekend gebleven ma, een harde stomp tegen zijn gezicht. De man viel daardoor op de grond. Het slachtoffer werd met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht, alwaar hij te horen kreeg dat hij ernstig letsel heeft aan zijn hoofd.

De politie is nu een zoekactie gestart naar getuigen van het incident. Mensen met meer informatie of camerabeelden van de vechtpartij, kunnen zich melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844 en vervolgens vragen naar het bureau aan de Vondellaan in Haren. Melden via Meld Misdaad Anoniem kan ook, via telefoonnummer 0800-7000. Houd dan wel zaaknummer 2022104824 bij de hand.