Dag en nacht extra bussen van en naar Stad voor Koningsdag

nieuws
Foto via OV-Bureau Groningen-Drenthe

Op Koningsdag en Koningsnacht zet Qbuzz een veel extra bussen in van en naar de Stad.

Een volledig overzicht van alle extra busritten is te vinden op de website van Qbuzz.

Dinsdagavond 26 april rijden veel buslijnen extra ritten voor bezoekers van Koningsnacht en Helden van Oranje in Groningen. Vanaf de Stad rijden er extra bussen naar o.a. Leek, Oosterwolde, Roden, Winsum, Emmen, Drachten, Eelde, Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Assen, Zuidlaren, Annen, Zuidhorn, Grijpskerk, Grootegast, Bedum, Middelstum, Hoogezand en Veendam. Voor bezoekers van deze evenementen rijden ’s nachts ook nachtbussen om hen weer naar huis te brengen.

Ook op Koningsdag zelf rijden er overdag veel extra bussen naar de Stad. Zo rijden er tot 02.00 uur extra veel busritten richting Leek, Roden, Zuidlaren, Annen, Appingedam, Oosterwolde, Surhuisterveen, Emmen, Drachten, Assen en Stadskanaal.

Tijdens Koningsnacht en Koningsdag zijn speciale schoonmakers op Hoofdstation Groningen aanwezig om alle bussen schoon te houden.