Autobrand zorgt voor forse rookontwikkeling op Oude Stationsweg

nieuws
Foto: 112 Groningen

Achter het gebouw van GasTerra aan de Stationsweg (de Oude Stationsweg) is dinsdagmiddag een auto uitgebrand. De brand zorgde voor forse rookontwikkeling in de omgeving.

De brandweer kwam snel ter plaatse om de vlammen te doven en de brand was snel geblust. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt door de brand.  Ook over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Het voertuig raakte onherstelbaar beschadigd en moest worden afgesleept. De Hereweg werd enige tijd afgesloten.

Steven Kompier, een toevallige voorbijganger, filmde de brand. Volgens Kompier reed Vrouw met haar auto op de Hereweg, toen er ineens veel rook uit het voertuig kwam. Ze reed haar auto de Oude Stationsweg in en stapte uit. De vrouw was ‘vol ongeloof’, maar vriendelijke omstanders hebben haar thee aangeboden, zo stelt Kompier.

Deel dit artikel: