Dinsdagnacht spoedreparatie op verbindingsweg Ring-West richting Drachten

nieuws
Foto: Rijkswaterstaat via Aanpak Ring-Zuid

De verbindingsweg tussen de westelijke ringweg en de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn is van dinsdagavond 21.00 uur tot woensdagochtend 05.00 uur afgesloten in verband met een spoedreparatie aan het asfalt.

De westelijke ringweg wordt voor de spoedreparatie afgesloten vanaf de oprit van de Peizerweg (Zeeheldenbuurt). De afsluiting loopt door tot aan de dubbele rotonde bij Corpus den Hoorn/Stadpark. Ook de oprit vanaf hier richting Drachten is dicht. Het verkeer op de westelijke ringweg richting Hoogkerk/Drachten wordt omgeleid via het Hoendiep en de Johan van Zwedenlaan (Hoogkerk).

Op de verbindingsweg tussen de westelijke ringweg en de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn is schade aan het asfalt ontstaan. Omdat deze weg momenteel veel wordt gebruikt, moet aanpak Ring-Zuid dit met spoed herstellen.

Deel dit artikel: