Creatieve korte workshops bij VRIJDAG

oogochtendshow
Foto: Fashion Up re- or downcycle in one day, door VRIJDAG.

Komende zondag is er een aantal creatieve korte workshops bij VRIJDAG aan de Walstraat. Zo zijn er workshops textiel, schilderen, fashion, klei en gips en je krijgt ook te zien hoe je met eenvoudige middelen een eigen fotocamera kunt maken.

Volgens Mieke Fokkinga van VRIJDAG gaat het hierbij niet om een soort open dag waar je alleen even kennismaakt met diverse cursussen, maar is het echt een volwaardige workshop. “Wil je creatief aan de slag? Maar heb je geen tijd voor een wekelijkse cursus? Dan zijn onze workshops ideaal voor jou. Met of zonder ervaring, met meer of minder talent: iedereen kan meedoen”, zo vertelt ze.

Dit soort workshops wordt regelmatig aangeboden bij VRIJDAG, ook op de locaties aan de Sint Jansstraat en de Noorderbuitensingel. Zondag gaat het om vijf workshops die achter elkaar worden georganiseerd. Het opgeven gaat via de website van VRIJDAG.

Mieke Fokkinga was te gast in de OOG Ochtendshow op OOG Radio, waarin ze er meer over vertelde.

Deel dit artikel: