Automobilist ziet vrouw met kinderen over het hoofd op parkeerplaats bij De Parrel

nieuws
Foto: 112 Groningen

Bij zwembad De Parrel in Selwerd is dinsdagmiddag een vrouw lichtgewond geraakt bij een verkeersongeval. Ze werd aangereden, terwijl ze met haar twee kinderen over de parkeerplaats liep.

Een ambulance kwam ter plaatse om de vrouw na te kijken. Politieagenten ontfermden zich tijdelijk over de geschrokken kinderen van de vrouw. Daarnaast maakten de agenten rapport op van en ongeluk en noteerden de gegevens van de betrokkenen.

Na controle in de ambulance bleek dat de vrouw niet ernstig gewond was geraakt. De kinderen bleven ongedeerd. De geschrokken kinderen van de vrouw mochten met mamma mee naar huis, vergezeld van een nieuwe teddybeer die ze als troost meekregen van de hulpdiensten.