OM eist werkstraf van 240 uur tegen man die benzine stal uit auto’s, onder meer in Haren

nieuws
Foto: Emmanuel Huybrechts via Flickr (CC 2.0 SA) http://flic.kr/p/asiq1f

Als het aan het Openbaar Ministerie ligt, gaat een 51-jarige man uit de gemeente Tynaarlo een werkstraf van 240 uur uitvoeren. Het OM eist de straf, omdat de man benzine gestolen zou hebben uit vijf auto’s. Bij een auto in Haren liep de dief tegen de lamp.

Naast de diefstal van benzine uit twee auto’s in Haren wordt de man ook verdacht van gelijksoortige diefstallen in Annen, Tynaarlo en Paterswolde, zo meldt RTV Noord. De man zelf ontkent echter iedere betrokkenheid.

Daarnaast wordt hij verdacht van een diefstal uit een bouwmarkt in Groningen. Ook dit misdrijf ontkent de man.

Over twee weken doet de rechtbank uitspraak tegen de van diefstal verdachte man.