Handhaving deelt 25 bekeuringen uit aan automobilisten voor negeren verplichte rijrichting

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op de Van Ketwich Verschuurlaan zijn in de afgelopen week 25 automobilisten op de bon gegaan voor het negeren van de verplichte rijrichting. Dat laat Handhaving Groningen op sociale media weten.

“In de afgelopen week hebben wij op meerdere dagen controles uitgevoerd op het tegen gaan van sluipverkeer”, schrijft Handhaving. “Tijdens werkbesprekingen met collega’s van de politie werd aangegeven dat er veel klachten binnen kwamen over verkeer dat de verplichte rijrichting negeerde en vervolgens tegen het verkeer inreed om daarmee sneller in de wijk te komen.”

Handhavers hebben vervolgens op drie dagen een controle uitgevoerd op de kruising Van Ketwich Verschuurlaan met de Nicolaas Beetsstraat. “Tijdens deze controle zijn er in totaal 25 bekeuringen uitgeschreven voor het negeren van de verplichte rijrichting.”