Gewonde bij schietincident in Lewenborg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een schietincident zaterdagavond op De Boeg in de Groningse wijk Lewenborg is een persoon gewond geraakt. Dat meldt de politie.

De schietpartij vond plaats rond 22.00 uur. “Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk”, meldt politiewoordvoerder Thijs Damstra. “Eén persoon is gewond geraakt en is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Er is nog geen verdachte aangehouden. Wij doen op dit moment onderzoek op de locatie.”

Volgens Damstra is het slachtoffer na het schietincident in een auto naar het politiebureau aan de Parkallee gebracht. “Daar is het slachtoffer behandeld door ambulancepersoneel. Daarna is de persoon overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.” De politie is ondertussen op zoek naar meer informatie en getuigen. “Mocht je iets gezien of gehoord hebben aan De Boeg, of heb je videobeelden van een dashcam of deurbel, deel dit dan met ons. Alle waardevolle informatie is welkom.”

De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900 88 44.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl