Zesduizend lampjes op ’s werelds grootste kerstbal staan weer aan

nieuws
Foto: Joris van Tweel

Onder het zicht van zo’n honderd toeschouwers zijn maandagavond de 6.000 lampjes op het gebouw van DOT weer aangezet. ’s Werelds grootste kerstbal blinkt voor het vierde jaar op rij op de koepel van de ‘gastrobar’.

 

 

Na ruim twee weken bouwen aan de ‘kerstbal’ gingen om klokslag 20.00 uur de lampjes aan. Hoewel DOT dit jaar geen activiteiten organiseerde rond de ontsteking van de verlichting, trokken toch een honderdtal mensen naar de kruising van de Bloemsingel en de Vrydemalaan om het tafereel te aanschouwen. Een take-away stand bij het gebouw zorgde daarnaast voor wat extra ‘kerstgevoel’ bij de toeschouwers.

Arjen Schoneveld en Arjan Kruidhof bouwden voor de editie van vorig jaar al een nieuw haakje voor de kerstbal, omdat de vorige haak een jaar ervoor kapot ging.

 

Foto: Joris van Tweel

Deel dit artikel: