Fietsonderdoorgang Ring-Zuid langs Noord-Willemskanaal vanaf maandag drie weken dicht

nieuws
Foto via Google Maps - Streetview

De onderdoorgang van de zuidelijke ringweg langs het Noord-Willemskanaal voor fietsers en voetgangers is vanaf aanstaande maandagochtend drie weken dicht.

De afsluiting geldt tussen de Muntinglaan en de Laan van de Vrede. Ten zuiden van het Julianaplein wordt een tijdelijke kruising aangelegd. Deze sluit straks aan op de zuidelijke ringweg ter hoogte van de Laan van de Vrede. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, is het nodig de onderdoorgang voor fietsers en voetgangers af te sluiten tot 29 november 2021.

Fietsers en voetgangers over het Hoornsediep worden omgeleid via de Muntinglaan, de Paterswoldseweg en de Laan van de Vrede. Ter hoogte van roeivereniging Gyas kunnen zij weer gebruikmaken van het fiets- en voetpad langs de Hoornsedijk.

Deel dit artikel: