Brandweer is brand in ondergrondse afvalcontainer aan Von Suttnerstraat snel meester

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De Groninger brandweer moest zondag aan het einde van de avond in actie komen voor een containerbrand aan de B.S.F. von Suttnerstraat. Dat meldt incidentfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

De melding van de brand kwam rond 23.05 uur binnen waarop een tankautospuit ter plaatse werd gestuurd. “Het betreft een ondergrondse afvalcontainer die flink staat te roken”, vertelt Ten Cate. “Brandweerlieden hebben de container vol laten lopen met water waarmee de vuurhaard gesmoord werd.” Binnen een half uur konden de brandweerlieden weer terug keren naar de kazerne.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl