Automobilist op noordelijke ringweg schiet door vangrail en komt op parallelweg terecht

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Een automobilist op de noordelijke ringweg is zaterdag aan het einde van de avond door een vangrail geschoten en op de parallelweg terechtgekomen. Dat meldt incidentenfotograaf Martin Nuver van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 22.40 uur vlak voor de spoortunnel. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het schuur, schoot door de bosjes en kwam op de naastgelegen parallelweg terecht en belandde daar in de bosjes. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Medisch personeel heeft de man nagekeken, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De auto raakte bij het ongeluk zwaar beschadigd. Deze is door een bergingsbedrijf afgesleept. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Rijkswaterstaat heeft in het begin van de nacht de beschadigde vangrail gerepareerd.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Deel dit artikel: