Scooterrijder botst op auto op fietsoversteekplaats Esserweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagochtend op de Esserweg zijn twee personen gewond geraakt. Dat meldt incidentenfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 10.50 uur. “Het gebeurde op de fietsoversteekplaats nabij begraafplaats Esserveld”, vertelt Ten Cate. “Een scooter met daarop twee personen kwam in botsing met een personenauto. De scooter kwam tegen de rechtervoorzijde van de auto terecht. Door de botsing kwam de scooterrijder en de bijrijder ten val.”

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulanciers hebben de beide opzittenden van de scooter gecontroleerd. Zij konden ter plaatse behandeld worden en hoefden niet mee naar het ziekenhuis.” De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Thijs Huisman – 112groningen.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: