Renate van der Zijl maakt commercieel team van Donar compleet

nieuws

Met de rol die Renate van der Zijl als commercieel bestuurslid gaat vervullen is het commerciële team van Donar op alle posities gevuld.

Van der Zijl wordt bij Donar verantwoordelijk voor de aansturing van het commerciële team. Naast haar werk bij Donar is Van der Zijl regiodirecteur Groningen/Drenthe bij Beljon Westerterp, een hr adviesbureau dat onder andere werving & selectie voor strategische posities, assessments, loopbaanbegeleiding en coaching biedt. Van der Zijl gaat haar netwerk in Noord-Nederland verbinden met het netwerk van Donar, om duurzaam sponsoren aan Donar te blijven verbinden.

“Ik vind het super leuk dat ik ben gevraagd om bestuurslid commerciële zaken te worden bij Donar”, vertelt Van der Zijl  na haar aanstelling. “Basketbal, Groningen en Donar zijn de woorden die goed bij mij passen. Ik kijk er naar uit om mijn netwerk de kans te bieden aan te sluiten bij deze prachtige club.”

Deel dit artikel: