Opnieuw bestelbus vast onder viaduct bij Oosterhavenbrug

nieuws
Foto: Martin Nuver (112 Groningen)

Op het Eemskanaal Noordzijde is vrijdagmiddag opnieuw een bestelbusje klem komen te zitten onder het viaduct bij de Oosterhavenbrug.

De bestuurder van de bezorgbus van supermarkt Albert Heijn schatte de hoogte van zijn voertuig niet goed in. De bestelbus raakte het viaduct met de bovenkant van de meubelbak, die achterop de bestelwagen zit.

Hoewel de bestuurder met de schrik vrij kwam, zorgde het ongeluk opnieuw voor forse schade aan zowel het viaduct als de brug.

Het is niet de eerste keer dat de bestuurder van een bestelbus de hoogte van het viaduct verkeerd inschat. Begin juli zat er ook al een bestelbusje klem onder het viaduct. Ook in 2011 was het al eens raak op dezelfde plek.

 

Foto: Martin Nuver (112 Groningen)

Deel dit artikel: