Omstander en hulpverleners redden vrouw uit water bij Trompbrug

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Een omstander en politieagenten hebben zaterdag aan het einde van de avond een vrouw uit het water gered nabij de Trompbrug. Dat meldt incidentenfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

De melding van een persoon te water kwam rond 23.30 uur binnen. “Het is gebeurd aan de Trompstraat”, vertelt Wind. “Een vrouw is vanaf een privéterrein in het Verbindingskanaal gevallen. Hoe dat precies heeft kunnen gebeuren is onbekend. Een omstander heeft samen met hulp van politieagenten, die snel ter plaatse waren, de vrouw uit het water kunnen halen.”

De vrouw raakte niet gewond en hoefde niet behandeld te worden door ambulanciers van een ter plaatse gekomen ambulance. “Wel gaat de vrouw opgehaald worden om naar huis te worden gebracht.” De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl